Naša zgodba


Inštitut InTeRCeR (Trajnostni Razvoj in Celostne Rešitve) in je bil ustanovljen leta 2010. Inštitut je zasebni neprofitni zavod, ki je del mreže nevladnih organizacij Slovenije (CNVOS). Delujemo v Sloveniji in ostalih članicah EU.

Naše poslanstvo je pomagati organizacijam na področju trajnosti, varstva narave, gozdarstva, kmetijstva in hkrati nuditi rešitve prilagojene njihovim potrebam. Naše poslanstvo, vizija in vrednote določajo, kdo smo in kako delamo drug z drugim in z našimi strankami. Ta trajna načela vodijo do izjemnih rešitev za naše stranke in karier za naše zaposlene.


Naše poslanstvo

Prizadevamo si, da bi povečali koristi za ljudi, podjetja, lokalne skupnosti, odločevalce – na področjih, ki so pomembna. Kot zaupanja vredni partnerji, vam svetujemo, izvajamo in inoviramo, z namenom zagotavljanja trajnih rešitev za najbolj zahtevna vprašanja naših strank in družbe.

Vizija

Pomagamo ljudem, strankam in sodeležnikom opredeliti in doseči uspeh v hitro spreminjajočem se svetu brez meja.

Naše vrednote

Poštenost, integriteta in medsebojno spoštovanje

Usmerjenost k strankam

Strastna predanost k temu kar počnemo

Odličnost izvira iz intelektualne strogosti, ustvarjalnosti in praktičnih izkušenj

Priložnosti za rast kariere in nagrajevanje uspešnosti


 

InTeRCeR način

Naš pristop je sestavljen iz treh glavnih komponent:

Strast

Imamo strastno predanost našemu delu in pomagati našim strankam doseči svoje cilje.

Strokovnost

Združujemo strokovno naravoslovno in družboslovno znanje in izkušnje, vključno s celostnim reševanjem problemov na trajnostni način.

Rezultati

Imamo sposobnost za podporo našim strankam skozi celoten življenjski cikel, od raziskav in analiz z izvajanjem in izboljšavami, s čimer pomagamo našim strankam dosegati prepričljive rezultate. Naše poslanstvo, vizija in vrednote določajo, kdo smo in kako delamo drug z drugim in z našimi strankami. Ta trajna načela vodijo do izjemnih rešitev za naše stranke in življenjske kariere za naše zaposlene.


Naš družbeni odtis: 

  • spodbujanje medgeneracijskega sodelovanja in ohranjanje znanja starejših generacij o kmetijstvu in gozdarstvu
  • skrb za razvoj podeželja na socialnih temeljih
  • dvigovanje ozaveščenosti o podnebnih spremembah

 

 

Člani v:

Sodelujemo z: